فیلترهای یکبار مصرف قهوه و روش های استفاده:

   فیلتر های یکبار مصرف قهوه Finum از خمیر آباکا (Abaca) و به صورت گیاهی ساخته شده که از ورود دانه های قهوه به نوشیدنی شما جلوگیری میکند. این فیلتر ها روغن قهوه موسوم به (Diterpenes) را جذب کرده و این کار باعث حذف ترکیبات آلی میکروبی و التهابی آن می شود.

   بر اساس مطالعات ثبت شده سلامتی هاروارد، فیلترهای یکبار مصرف (کاغذی) برای از بین بردن (Diterpenes) موثرتر از فیلتر های دائمی و یا پارچه ای است. این فیلتر ها همچنین به شستشوی آسان ظرف شما کمک می کند و هر زمان می توانید از یک فیلتر تمیز استفاده نمایید. این فیلتر ها از آنجا که از الیاف طبیعی ساخته شده اند سازگار با محیط زیست بوده و به راحتی تجزیه می شوند و میتوان بعد از استفاده از آن ها به عنوان کود طبیعی (کود سبز) برای گیاهان استفاده کرد. جهت این استفاده فیلترهای یکبار مصرف قهوه ای بهتر از فیلتر های یکبار مصرف سفید هستند.   

   فیلتر های یکبار مصرف قهوه برای اولین بار توسط یک زن خانه دار آلمانی به نام Melitta Bentz ساخته شد. او اختراع خود را به ثبت رساند و با تشکیل یک شرکت به همکاری همسر و فرزندانش اقدام به فروش فیلتر قهوه از جنس کتان نمود.

 فیلتر یکبار مصرف را میتوانید با قیف قهوه یا بدون آن، هم در قهوه ساز های برقی و دستی و هم در لیوان و فنجان استفاده نمایید.

   برای اینکه یک فیلتر سازگار با قهوه سازهای معمول در بازار باشد، نیاز به یک شکل و طراحی و اندازه واحد است که معمولا به شکل مخروطی در سه سایز 2 و 4 و 6 عرضه می شوند.

   از مزیت های استفاده از فیلترهای یکبار مصرف این است که فیلترهای فلزی موجود درون قهوه سازها بعد از مدتی تغییر رنگ می دهند که خوشایند نیست و به همین دلیل استفاده از فیلتر های یکبار مصرف توصیه می شود.

   فیلتر های یکبار مصرف Finum به صورت کاملاً ارگانیک از خمیر گیاه آباکا تهیه شده و در ساخت آنها از هیچ مواد چسبنده ای استفاده نشده است. این فیلتر ها تجزیه پذیر، دوستدار طبیعت و بدون مواد مضر هستند.

روش استفاده در قهوه ساز ها:

  1. در مخزن دستگاه آب بریزید و بگذارید کمی گرم شود.
  2. فیلتر یکبار مصرف را درون دستگاه قرار دهید.
  3. قهوه ای که برای قهوه ساز فیلتری استفاده می کنید بهتر است با درجه ی متوسط آسیاب شده باشد.
  4. پس از اتمام کار فیلتر را از دستگاه خارج کنید، قهوه  گیری که تمام شد حواستان به فیلتر قهوه باشد که اگر از دستگاه خارج نکنید کپک می زند، چون ماندگاری در داخل دستگاه باعث کپک زدن کاغذ خیس می شود.

روش استفاده در قیف قهوه و یا ظرف کمکس (chemex):

  1. قهوه را آسیاب نمایید.
  2. آب را جوش بیاورید.
  3. فیلتر را بر روی ظرف بگذارید.
  4. برای گرم شدن محفظه به وسیله مقداری آب جوش فیلتر را شستشو داده و آب درون محفظه را خالی کنید.
  5. پودر قهوه را اضافه نمایید.
  6. مقداری آب را اضافه کنید تا حباب هایی بر روی دانه های قهوه پدیدار شود، اینکار باعث میشود دانه های قهوه سنگین شده و به کف فیلتر بچسبد.
  7. بقیه آب را به آهستگی به طوریکه آب درون دهانه ظرف پر و لبریز نشود اضافه کنید.
  8. پس از 5 دقیقه فیلتر و قیف قهوه را به آرامی بردارید و تفاله قهوه را دور بریزید.
  9. از قهوه خوش طعم خود لذت ببرید.